Zeleninová polévka servírovaná v kokosu

60 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2241 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
189 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
48 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibuli a česnek a nasekáme obojí na drobnější kousky a necháme osmahnout na rozpáleném másle.
  • 2
    Brambory oloupeme a pokrájíme na větší kostky.
  • 3
    Smažící se cibuli s česnekem zalijeme vývarem a přidáme brambory.
  • 4
    Vaříme 20 minut.
  • 5
    Uvařené brambory rozmixujeme ve vývaru, přidáme smetanu a nasekanou pažitku. Osolíme, opepříme a necháme vychladit.
  • 6
    Kokosové ořechy rozpůlíme, část dužiny vydlabeme a přidáme do polévky, tu po vychlazení servírujeme v kokosových skořápkách.
  • 7
    Ozdobíme čerstvým ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.