Zeleninová tortilla se sýrem

60 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji osmažíme najemno nasekanou cibuli, doplníme prolisovaným česnekem a na kostičky nakrájenou paprikou. Smažíme asi 10 minut a necháme vychladnout.
  • 2
    K připravené zeleninové směsi přimícháme uvařené a na kostky nakrájené brambory, rozšlehaná vejce, čerstvě nastrouhaný ovčí sýr tvrdého typu a petrželku. Dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Pokrm vložíme do zapékací misky vyložené alobalem a dobře vymazané olejem. Pečeme v troubě, kterou jsme předehřáli na 180°C. Podáváme horké, nakrájené na dílky, nebo jako jednohubky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.