Zeleninové jehněčí válečky

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
975 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
72 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spojíme strouhanku, mléko, jehněčí, nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, kmín, nasekanou petrželku, sůl a pepř.
  • 2
    Ze směsi vytvoříme několik malých válečků, obalíme je v mouce a osm minut smažíme v oleji ze všech stran, pak je necháme okapat.
  • 3
    Passatu, bobkový list, cukr a celou cibulku, dusíme dvacet minut. Pak přidáme válečky a vaříme je dalších deset minut.
  • 4
    Pokrm podáváme ozdobený bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.