Zeleninové rizoto s párkem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  • 2
    Přidáme na kolečka nakrájené párky, na proužky nakrájené papriky, chilli papričky a na malé kousky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme špetku papriky a oregana a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec vmícháme kečup a vše promícháme s uvařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.