Zeleninový hrnec s bramborami

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
898 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oškrábané brambory nakrájíme na silnější plátky a povaříme asi 15 minut.
  • 2
    V kastrolu na olivovém oleji zprudka orestujeme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli a mrkev. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, nasekaný česnek a fazolky. Zalijeme loupanými nakrájenými rajčaty a dochutíme solí, pepřem a rozmarýnem.
  • 3
    Do pekáčku rozložíme brambory, zalijeme připravenou směsí z kastrolu a dusíme ve středně vyhřáté troubě doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.