Zeleninový hrnec s bramborami
60 min.
Ingredience
- 100gramůŠunka drůbeží
- 50gramůMrkev kořen
- 100gramůFazolové lusky mražené
- 20gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 100gramůRajčata loupaná celá
- 100gramůBrambory
- 1špetkaRozmarýn sušený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
898 mg
Postup přípravy
- 1Oškrábané brambory nakrájíme na silnější plátky a povaříme asi 15 minut.
- 2V kastrolu na olivovém oleji zprudka orestujeme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli a mrkev. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, nasekaný česnek a fazolky. Zalijeme loupanými nakrájenými rajčaty a dochutíme solí, pepřem a rozmarýnem.
- 3Do pekáčku rozložíme brambory, zalijeme připravenou směsí z kastrolu a dusíme ve středně vyhřáté troubě doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.