Zeleninový pilaf s rýží

50 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
42 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme, na rozpáleném másle osmahneme do zlatova a vyjmeme. Poté postupně dusíme všechnu nakrájenou zeleninu i luštěniny. Hotové smícháme dohromady.
  • 2
    Rýži uvaříme v osolené vodě, přidáme k zelenině. Promícháme důkladně s kořením, osolíme a necháme dodusit ve vyhřáté troubě.
  • 3
    Hotový pilaf rozdělíme na porce, posypeme osmaženou cibulkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.