Zeleninový pilaf s rýží
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
42 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme, na rozpáleném másle osmahneme do zlatova a vyjmeme. Poté postupně dusíme všechnu nakrájenou zeleninu i luštěniny. Hotové smícháme dohromady.
- 2Rýži uvaříme v osolené vodě, přidáme k zelenině. Promícháme důkladně s kořením, osolíme a necháme dodusit ve vyhřáté troubě.
- 3Hotový pilaf rozdělíme na porce, posypeme osmaženou cibulkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.