Zeleninový salát s kořením

145 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
28 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilek nakrájený na plátky potřeme olejem a v předehřáté troubě upečeme dozlatova. Poté plátky nakrájíme na čtvrtiny.
  • 2
    Smícháme olej, ocet, 2 prolisované stroužky česneku, šťávu z citronu, kmín, koriandr, jogurt, špetku soli a pepře. Po důkladném promíchání přidáme lilek, znovu promícháme a necháme směs 2 hodiny vychladit. Pak přidáme ještě plátky okurky a rajčat, pokrm ozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.