Zeleno-oranžový vegetariánský sendvič

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1457 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
37 g
Sacharidy
227 g
Vláknina
43 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si dresink – do mixéru dáme česnek, majonézu, petrželku, estragon, šalvěj, citronovou šťávu, sůl a pepř. Rozmixujeme do hladka. Pokud se dresink zdá příliš hustý, přidáme lžíci vody.
  • 2
    Mrkve oloupeme a spolu s ředkvičkami a kapustou je nastrouháme nahrubo. Dáme stranou.
  • 3
    Okurku nakrájíme na velmi tenká kolečka. Rajčata nakrájíme na plátky.
  • 4
    Salát rozebereme na listy.
  • 5
    Chléb nakrájíme na 8 plátků. Dáme ho do toastovače a opečeme.
  • 6
    Avokádo oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 7
    Čtyři plátky chleba poklademe kozím sýrem. Pokračujeme vrstvou avokáda (na každý plátek přijde jedna čtvrtina avokáda). Poté rozdělíme salátové listy a potřeme dresinkem. Na to přijde strouhaná zelenina, a nakonec rajčata. Opět potřeme dresinkem. Přiklopíme druhým plátkem chleba a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.