Zelné závitky dušené na smetaně II

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
27 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
9 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme náplň: mleté maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájený česnek a cibuli usmaženou na tuku, dušenou rýži i nasekaný libeček. Promícháme a spojíme vejcem.
  • 2
    Z hlávky zelí vyřízneme košťál, jednotlivé listy spaříme v osolené vodě, a poté naplníme připravenou směsí. Svineme a závitky těsně vedle sebe urovnáme do vymaštěné zapékací misky.
  • 3
    Pokryjeme kysaným zelím, přidáme papriku, rajčatový protlak, podlijeme smetanou a dusíme doměkka. Zdobíme nasekaným libečkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.