Ziti s párkem a sýrem ricotta

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Párky propícháme párátky a pět minut restujeme na pánvi v oleji s najemno nasekanou cibulí a česnekem,s bobkovým listem. Zastříkneme vínem,povaříme až se vydusí.
  • 2
    Přidáme nahrubo nasekaná rajčata a jemně nasekanou majoránku s petrželkou. Ochutíme solí a pepřem a vaříme 25 - 30 minut při střední teplotě. Párky vyndáme, nakrájíme na malé kousky a vrátíme do pánve.
  • 3
    Mezitím si uvaříme ziti v osolené vodě dle návodu. Scedíme je a přendáme do nahřáté mísy. Přelijeme omáčkou a navrch položíme osušenou ricottu. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.