Zvěřinový vývar z kostí
160 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůKosti srnčí
- 2litryVoda pitná
- 1kusPetržel kořen
- 4kusyPepř černý celý
- 2kusyNové koření celé
- 1lžičkaSůl
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPolévkové kostky Vitana
- 1kusLibeček
- 1lžícePažitka
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté kosti nasekáme na kousky a znovu omyjeme. Spaříme vařící vodou, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme sůl, cibuli, koření, libeček, přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.
- 2Potom přidáme očištěnou zeleninu a vaříme ještě 20 minut.
- 3Vývar přecedíme, dochutíme masoxem a posypeme nakrájenou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.