Argentinská hovězí polévka

85 min.
Argentina

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso rozkrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme, pokrájíme na osminky, z tykve vydlabeme dužinu, trochu rozkrájíme, papriky zbavíme jádřinců a lusky krájíme na proužky. Broskve vypeckujeme, pokrájíme na silnější plátky, kuličky modrého hrozna otrháme, rozpůlíme a vydlabeme semínka.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přiložíme maso a osmahneme ze všech stran. Přisypeme cibuli s česnekem a smažíme asi 3 minuty. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, cayenský pepř, zelený pepř, bazalku, majoránku, podlijeme vínem, provaříme, přilijeme vývar a zvolna vaříme asi 30 minut. Přisypeme brambory, dužinu z tykve, papriky, scezenou kukuřici a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme broskve, hroznové víno, passatu, krátce povaříme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.