Barevné rizoto s cuketou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na části oleje orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Zalijeme vývarem, přidáme propláchnutou rýži, majoránku, tymián a zvolna vaříme, dokud rýže nezměkne. Na jiné pánvi rozehřejeme zbylý olej, přidáme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cuketu a očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku. Zeleninu krátce opečeme, vsypeme sterilovanou mrkev a měkkou rýži s cibulí. Podle chuti osolíme, opepříme a dobře promícháme. Při podávání posypeme každou porci nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.