Bramborová pánev se zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a celé opečeme na 3 lžících oleje. Mírně je osolíme a opepříme.
  • 2
    Omytý lilek a cuketu nakrájíme na silnější plátky. Brambory vyjmeme z pánve, přidáme zbylý olej a opečeme na něm lilek a cuketu.
  • 3
    Oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka, očištěné papriky krájíme na nudličky. Brambory, papriky a cibuli vložíme do pánve. Přidáme lístky oregana, olivy, zalijeme vínem a vývarem.
  • 4
    Pokrm pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut. Nakonec podle chuti přisolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.