Bramborové suflé s bylinkami

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvaříme brambory, oloupeme je a rozmačkáme na kaši. Přidáme mléko, rozpuštěné máslo a nastrouhaný sýr. Okořeníme, promícháme a přidáme posekané bylinky. Vmícháme žloutky, vyšleháme tuhý sníh a vmícháme do směsi.
  • 2
    Vložíme do mísy a zapékáme asi 40 minut v troubě.
  • 3
    Ozdobíme rajčaty a kouskem libečku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.