Brambory pečené s rajčatovou omáčkou

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory dobře omyjeme a zabalíme do alobalu, pečeme je v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 35 minut.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nahrubo nakrájíme.
  • 3
    Celozrnný toastový chléb opečeme a rozdrobíme.
  • 4
    Rajčata, toast, oloupaný a nasekaný česnek, olej, ocet, kmín, papriku i oregano rozmixujeme na omáčku, podle chuti osolíme, opepříme.
  • 5
    Brambory vyjmeme z alobalu, upravíme na talíře a podáváme s připravenou studenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.