Brambory ve slupce s křenovým tvarohem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
3 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně omyté velké brambory vaříme asi 20 minut v osolené vodě.
  • 2
    Oloupeme ředkev a nastrouháme najemno. Omytou a okapanou pažitku a petržel nasekáme najemno.
  • 3
    Čerstvý sýr, tvaroh, křen, ředkev a bylinky metličkami vymícháme do krémové hmoty. Pokud je potřeba, přidáme trochu perlivé minerálky. Pepřem a solí dochutíme.
  • 4
    Po uvaření necháme brambory okapat a podáváme společně s křenovým tvarohem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.