Brynzovo- bylinkový dip

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
285 mg
Cukr
101 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme tvaroh, bylinkové máslo, smetanu a brynzu a vše pečlivě utřeme do hladké pěny.
  • 2
    Do jiné misky prolisujeme česnek a přidáme nadrobno nasekané všechny bylinky, důkladně promícháme, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme do tvarohové pěny.
  • 3
    Dip můžeme servírovat například na očištěné poloviny paprik nebo na kolečka nakrájeném celozrnném rohlíku. Přizdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.