Bylinková omáčka z jogurtu a majonézy
5 min.
Ingredience
- 10gramůŠťovík
- 10gramůPažitka
- 10gramůKopr čerstvý
- 10gramůKerblík
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCibule
- 150gramůMajonéza
- 150gramůJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 0,5lžičkaAromat
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
61 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve všechny bylinky důkladně omyjeme a osušíme, poté oloupeme cibuli a takto připravené suroviny najemno nasekáme.
- 2V míse smícháme jogurt, majonézu, Aromat, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
- 3Nakonec přimícháme připravené bylinky s cibulí, necháme vychladnout a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.