Bylinková roláda s restovanými čili papričkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
593 mg
Cukr
417 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Potřený papír na pečení dáme do chlebíčkové formy.
  • 2
    Rozpustíme v hrnci máslo, vmícháme mouku a přidáme mléko. Přivedeme k varu za stálého míchání a když směs zhoustne, tak minutu povaříme.
  • 3
    Odstavíme hrnec a do směsi přidáme žloutky, koření, pepř a sůl. Rozšleháme a nalijeme hmotu do formy.
  • 4
    Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na 220 stupňů, dokud nezezlátne a nevyskočí.Poté roládu vyklopíme, odstraníme pečící papír a necháme vychladnout.
  • 5
    Sýr ricotta rozšleháme a rozdělíme na roládu, posypeme nasucho restovanými čili papričkami, bazalkou a olivami.
  • 6
    Roládu svineme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.