Bylinková rýže s fetou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
545 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme. Bylinky opláchneme a natrháme na menší kusy, poté společně s piniovými a vlašskými ořechy, chilli papričkou a česnekem rozmixujeme. Směs smícháme s olejem. Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Sýr nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě do změknutí, cca 15 minut. Poté slijeme a smícháme s bylinkovou směsí a sýrem, přidáme rajčata, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.