Bylinková rýže s fetou
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
545 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme. Bylinky opláchneme a natrháme na menší kusy, poté společně s piniovými a vlašskými ořechy, chilli papričkou a česnekem rozmixujeme. Směs smícháme s olejem. Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Sýr nakrájíme na kostičky.
- 2Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě do změknutí, cca 15 minut. Poté slijeme a smícháme s bylinkovou směsí a sýrem, přidáme rajčata, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.