Bylinková zelenina s fazolemi

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pekáči rozehřejeme máslo s nasekanými bylinkami, solí a pepřem. Přidáme nakrájené brambory, očištěné mrkve, růžičky květáku, cibulky a česnek a mícháme 2 minuty. Vlijeme bílé víno, přivedeme k varu, přikryjeme a dusíme 10 minut. Přidáme zbývající zeleninu, přikryjeme a dusíme 3-4 minuty. Vmícháme ocet. Zvýšíme teplotu a dusíme 1 minutu, až omáčka zhoustne. Vmícháme hořčici a ozdobíme rozmarýnem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.