Bylinková zelenina s fazolemi
50 min.
Ingredience
- 30mililitrůOcet vinný
- 130gramůBrambory
- 250gramůMrkev kořen
- 400gramůKvěták
- 125gramůFazole červené sterilované
- 125gramůRajčata
- 60gramůFazole bílé sterilované
- 90gramůMáslo čerstvé
- 10gramůŠalvěj čerstvá
- 15gramůTymián čerstvý
- 10gramůRozmarýn čerstvý
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 150mililitrůVíno bílé
- 2lžíceHořčice
- 100gramůCibule sterilovaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V pekáči rozehřejeme máslo s nasekanými bylinkami, solí a pepřem. Přidáme nakrájené brambory, očištěné mrkve, růžičky květáku, cibulky a česnek a mícháme 2 minuty. Vlijeme bílé víno, přivedeme k varu, přikryjeme a dusíme 10 minut. Přidáme zbývající zeleninu, přikryjeme a dusíme 3-4 minuty. Vmícháme ocet. Zvýšíme teplotu a dusíme 1 minutu, až omáčka zhoustne. Vmícháme hořčici a ozdobíme rozmarýnem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.