Bylinkové brambory zdobené vyuzeným lososem a kaviárem

55 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
8 g
Cukr
347 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé brambory očistíme a obalíme ve směsi olivového oleje, nasekaných bylinek a mořské soli. Poté je dáme na pekáč.
  • 2
    Ochucené brambory pečeme v předeháté troubě na 200 °C 45 minut.
  • 3
    Po 45 minutách brambory vyndáme a necháme je chvíli vychladnout. Asi po 5 minutách uděláme na bramborách nožem křížky. Poté brambory zlehka promáčkneme tak, aby se pootevřely. Jakmile máme brambory připravené, dáváme je na talíře. Každou bramboru zdobíme kopečkem ušlehané smetany, proužkem uzeného lososa a malým kopečkem kaviáru. Vše ještě posypeme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.