Calzone s ricottou

50 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme přísady na těsto. Vymažeme velkou mísu. Těsto vypracujeme pomocí elektrického hnětače.
  • 2
    Vytvoříme kouli a vložíme ji do mísy. Zakryjeme naolejovanou fólií
  • 3
    a necháme na teple kynout, až dvojnásobně nabude.
  • 4
    Těsto přemístíme, rozdělíme na 4 díly. Vyválíme kolečka o průměru 20 cm. Promícháme ricottu, rajčata, mozzarellu, česnek, olivy, houby, zelenou papriku a oregano, okořeníme. Naplníme calzony, okraje dobře smáčkneme.
  • 5
    Dáme na vymazaný plech a v troubě předehřáté na 240 °C pečeme 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.