Carbonada griolla

70 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
11 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osmahneme nakrájenou cibuli a česnek na rozpáleném oleji.
  • 2
    Přidáme kostičky masa, zvýšíme teplotu a smažíme za stálého míchání, dokud nezhnědne.
  • 3
    Přidáme nakrájená rajčata, vývar, tymián, petržel, osolíme a opepříme.
  • 4
    Přivedeme k varu a zmírníme teplotu. 25 minut dusíme.
  • 5
    Přidáme nakrájenou zeleninu na kostičky, kukuřici, rýži a sušené ovoce. Přiklopíme pánev a 25 minut dusíme. Mícháme a dle potřeby doplňujeme vývar.
  • 6
    Dle chuťi osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.