Carbonada griolla
70 min.
Ingredience
- 2lžícePetržel - nať
- 1kilogramTelecí kýta
- 225gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžičkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBrambory
- 225gramůDýně
- 0,5hrnekRýže loupaná
- 4kusyŠvestky
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceOlej stolní
- 325mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžíceMeruňky sušené
- 150gramůKukuřice cukrová nakládaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
11 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Osmahneme nakrájenou cibuli a česnek na rozpáleném oleji.
- 2Přidáme kostičky masa, zvýšíme teplotu a smažíme za stálého míchání, dokud nezhnědne.
- 3Přidáme nakrájená rajčata, vývar, tymián, petržel, osolíme a opepříme.
- 4Přivedeme k varu a zmírníme teplotu. 25 minut dusíme.
- 5Přidáme nakrájenou zeleninu na kostičky, kukuřici, rýži a sušené ovoce. Přiklopíme pánev a 25 minut dusíme. Mícháme a dle potřeby doplňujeme vývar.
- 6Dle chuťi osolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.