Čerstvé datle s omáčkou pesto

20 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
48 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svazky bazalky omyjeme, osušíme, lístky otrháme, česnek oloupeme, spolu s lístky bazalky, piniemi, mandlemi, sýrem pecorino, olejem a Parmezánem jemně umixujeme.
  • 2
    Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 3
    Mascarpone nebo Lučinu rozetřeme, smícháme se 2 lžícemi bazalkové omáčky pesto.
  • 4
    Datle vypeckujeme, do každé vložíme jednu oloupanou, podélně rozkrojenou mandli a navrch nastříkáme krém. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.