Čevabčiči s lilkem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý lilek nakrájíme podélně na půl cetimetru silné plátky. Osolíme, přikryjeme a necháme odležet asi 30 minut. Čtyři stroužky česneku drobně pokrájíme a promícháme s nasekanými bylinkami.
  • 2
    Do mletého masa vmícháme jemně rozkrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, papriku a trochu strouhanky. Hmotu rozdělíme na kousky, vytvarujeme z nich šišky, opečeme na grilu.
  • 3
    Plátky lilku potřeme olejem, po obou stranách ogrilujeme. Posypeme česnekem smíchaným s natěmi a obložíme čevabčiči.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.