Citrón plněný tuňákovou majonézou

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme doměkka. 12 oliv nakrájíme nadrobno. Ze spodní části citrónů odřízneme kolečko, aby stály. Z vrchní části odřízneme klobouček. Dužinu vybereme a nadrobno nakrájíme. Česnek a tuňáka namixujeme dohladka.
  • 2
    Brambory rozmačkáme vidličkou a smícháme s tuňákem, majonézou, olivami, citrónem a petrželí. Osolíme a opepříme. Hotovou směsí naplníme citróny, dozdobíme půlkami zbývajících oliv a vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.