Citrón plněný tuňákovou majonézou
40 min.
Ingredience
- 4kusyCitrony
- 50gramůMajonéza
- 2kusyBrambory
- 20gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 200gramůTuňák v oleji
- 1hrstOlivy černé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme doměkka. 12 oliv nakrájíme nadrobno. Ze spodní části citrónů odřízneme kolečko, aby stály. Z vrchní části odřízneme klobouček. Dužinu vybereme a nadrobno nakrájíme. Česnek a tuňáka namixujeme dohladka.
- 2Brambory rozmačkáme vidličkou a smícháme s tuňákem, majonézou, olivami, citrónem a petrželí. Osolíme a opepříme. Hotovou směsí naplníme citróny, dozdobíme půlkami zbývajících oliv a vychladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.