Court bujón
60 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1litrVíno bílé
- 2,5litryVoda pitná
- 50gramůSůl
- 5kusůPetržel kořen
- 3kusyBobkový list
- 2kusyTymián čerstvý
- 15kusůPepř černý celý
- 3kusyHřebíček
- 1špetkaCitronová kůra
- 3kusyMrkev kořen
- 0,5šálekOcet kvasný lihový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme víno, půl litru vody a ocet. Přidáme sůl, mrkev, cibuli, česnek, petržel, bobkový list, tymián, pepř, hřebíček a citronovou kůru. Vše vaříme 30 - 40 minut.
- 2Nakonec do bujónu přilijeme dva litry studené vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.