Crostini s lilkem a žampiony pro alergiky na laktózu, vejce, lepek a ořechy

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
922 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nasekáme nadrobno. Očištěné žampiony pokrájíme na tenké plátky. Omytý lilek pokrájíme na plátky. Na pánvi si rozehřejeme 4 lžíce oleje. Vložíme na něj pokrájenou šalotku a plátky lilku. Podusíme je asi 4 minuty doměkka. Přisypeme kmín, skořici, oregano, osolíme, opepříme a přidáme houby. Smažíme ještě 2 minuty. Hotové posypeme nadrobno nasekanou petrželkou.
  • 2
    Oloupeme česnek. Krajíce chleba potřeme česnekem, pomažeme olivovým olejem a opražíme.
  • 3
    Na toasty poklademe směs lilku s houbami a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.