Cuketové rizoto s jablky

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a pokrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Brambory, cuketu a mrkev nakrájíme na kostičky. Kopr opláchneme a nasekáme.
  • 2
    Olej rozpálíme a osmažíme na něm cibuli po dobu tří minut. Přidáme mrkev, brambory a cuketu a smažíme další 2 minuty. Přimícháme rýži a jablka. Zalijeme 125 ml vývaru smíchaného s karí a šafránem, postup opakujeme vždy po vstřebání veškerého vývaru. Osolíme a opepříme a servírujeme posypané koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.