Dip z bylinek a tvarohu

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve omyjeme pod tekoucí vodou všechny bylinky, osušíme je a nasekáme. Jablko omyjeme a zbavíme jádřince, nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V míse smícháme tvaroh, šlehačku a Fantu, přimícháme sůl, pepř, nasekané bylinky a jablko.
  • 3
    Směs důkladně promícháme, vzniklý dip necháme zhruba jednu až dvě hodiny proležet v chladničce.
  • 4
    Před samotným servírováním do dipu vmícháme olej a dip podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.