Farmářský salát

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu, poté je slijeme a necháme důkladně okapat.
  • 2
    10 minut necháme v osolené vodě povařit fazolové lusky a nakrájené brambory. Slijeme a necháme vychladnout.
  • 3
    Připravíme si zálivku. Smícháme olej s octem, nakrájenou petržel, sůl a pepř.
  • 4
    K zálivce přidáme rozkrájená rajčata, jarní cibulky, parmezán, olivy a kapary. Směs smícháme s těstovinami, bramborami a fazolovými lusky. Mísu zakryjeme fólií a necháme 30 minut odstát. Před servírováním ochutnáme a popřípadě dokořeníme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.