Fettuccine se zelenými olivami a lilkem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme ve vodě se špetkou soli al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím nakrájíme lilek na kostičky a olivy na plátky. Rozpálíme olej a prolisovaný česnek velmi krátce orestujeme. Přidáme lilek a při střední teplotě za stálého míchání asi 6min podusíme doměkka. Poté přidáme olivy, ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
  • 3
    Vše opatrně promícháme s těstovinami, rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou petrželkou, strouhaným parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.