Filé po bostonsku

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
385 mg
Cukr
547 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, potřeme rozpuštěným máslem. Filé grilujeme na roštu asi 6 minut.
  • 2
    Do zbylého másla vmícháme strouhanku, hořčici, worcester, tabasco, citronovou šťávu a nasekanou petrželku.
  • 3
    Směsí potřeme povrch filé, zlehka přimáčkneme a pečeme asi 8 minut při vyšší teplotě.
  • 4
    Pokrm podáváme horký. Vhodnou přílohou je bramborový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.