Filé s rajčaty na kari

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme máslem a urovnáme do ní porce filé. Poklademe omytými, na kousky nakrájenými rajčaty a posypeme nasekanou pažitkou. Smetanu rozmícháme se škrobovou moučkou, prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou a kari kořením. Směsí zalijeme filé s rajčaty. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-30 minut. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.