Gazpacho 1

20 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme zeleninu a bylinky, po okapání očistíme nebo oloupeme, nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Dvě třetiny přísad důkladně rozmixujeme v mixéru. Postupně přiléváme ledovou vodu až do chvíle, kdy dosáhneme požadované konzistence. Důkladně ochutíme balsamikovým octem, olejem z oliv lisovaných zastudena, solí a tabascem.
  • 3
    Polévku dáme do lednice a chladíme 1 - 2 hodiny.
  • 4
    Na talíři ozdobíme zbývající nerozmixovanou zeleninou a bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.