Grilovaná zelenina s pestem

16 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
59 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme zeleninu na grilování.
  • 2
    Vymažeme a rozehřejeme grilovací pánev, zeleninu pomažeme olivovým olejem a dozlatova grilujeme, dokud zelenina nezměkne.
  • 3
    Podáváme s pestem - rozmixujeme bazalku, piniové oříšky, česnek a sýr.
  • 4
    Za stálého mixování přiléváme olej, dokud se směs nespojí.
  • 5
    Osolíme a opepříme.
  • 6
    Směs potřeme navrchu olivovým olejem, aby bazalka nezhnědla a dáme do lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.