Grilovaný salát s mátou a Fetou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
32 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapie a chilli papriky rozkrojíme podélně na půlky, zbavíme jader. Lilek, cuketu a cibuli nakrájíme na plátky, všechnu zeleninu potřeme olejem a grilujeme 5 minut z každé strany. Hotovou zeleninu rozkrájíme na kousky, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, vsypeme špetku chilli a kmín.
  • 2
    Přidáme nadrolený sýr Feta, nakrájené černé olivy, nakonec zasypeme nasekanou mátou a promícháme.
  • 3
    V misce ušleháme olej, šťávu z citronu, sůl a vzniklou zálivkou pokapeme salát těsně před podáváním.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.