Hesenský bramborový koláč s čerstvými bylinkami

50 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
25 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory a nahrubo nastrouháme. Necháme je okapat na cedníku, vyloženém navlhčeným lněným ubrouskem. Poté vyklopíme do mísy. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, všechny bylinky opláchneme, otřepeme a lístky najemno posekáme. Do brambor vmícháme cibuli, bylinky, mléko, vejce, ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    V pánvi rozpálíme trochu sádla, z bramborové hmoty tvoříme placičky a opékáme. Hotové osušíme na papírové utěrce a uchováme teplé v troubě, zahřáté na 75C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.