Houbové rizoto

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zalijeme houby vodou a povaříme je doměkka.
  • 2
    Rýži propláchneme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme rýži a opečeme. Vmícháme nakrájený česnek, pórek, houby a zalijeme 0.5l vody. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, oregano a bujon.
  • 3
    Promícháme, zakryjeme pokličkou a vaříme.
  • 4
    Rizoto podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.