Hovězí játra dušená se zeleninou

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí játra odblaníme, nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme nahrubo, česnek prolisujeme, šalvěj posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, mrkev, osmahneme, přidáme strouhanku a orestujeme. Přiložíme játra, přilijeme rajčata i s nálevem, přidáme česnek, šalvěj, pepř, hřebíček a zvolna dusíme doměkka. Nakonec játra osolíme, vyndáme hřebíček, pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.