Hovězí salát s bramborami

110 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
149 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přední hovězí maso omyjeme, vložíme do hrnce s vařící vodou a dáme vařit. Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce v osolené vodě v druhém hrnci. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Nať petržele a celeru omyjeme, necháme odkapat, pak nadrobno pokrájíme.
  • 3
    Měkké uvařené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, přidáme pokrájené brambory, vajíčka, posekané kapary s petrželovou a celerovou natí. Osolíme, opepříme podle chuti a promícháme.
  • 4
    Připravíme dresing: v misce důkladně vymícháme olej s hořčicí, octem, solí a pepřem.
  • 5
    Tímto dresingem přelijeme hovězí salát,
  • 6
    promícháme, necháme několik hodin v chladu uležet, až potom servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.