Hroznový salát s Gorgonzolou

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
785 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
52 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hroznové víno omyjeme a větší bobule rozpůlíme. Římský salát omyjeme, osušíme a natrháme na kusy, ořechy a pinie posekáme na jemno, Gorgonzolu krájíme na kostičky.
  • 2
    Balsamico rozmícháme se solí a pepřem, zašleháme ořechový olej.
  • 3
    Salát, víno, ořechy, pinie a oloupaný, nasekaný česnek promícháme se zálivkou, upravíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.