Hruškový salát s kuřecím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1005 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
81 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
26 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená kuřecí prsa osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku dozlatova. Vyjmeme z pánve a necháme vychladnout.
  • 2
    Z citronové šťávy, nasekaných bylinek, oloupané, nadrobno nakrájené cibule, soli, cukru, tabasca, vína a oleje umícháme zálivku.
  • 3
    Opečené maso nakrájíme na kousky. Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Spolu s vypeckovanými olivami je přimícháme k masu, salát přelijeme zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.