Jambalaya s garnáty

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
26 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme ji na pánvi. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nakrájíme. Papriku omyjeme a nakrájíme nadrobno. Celer také omyjeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Cibuli a česnek přidáme ke slanině a dusíme, dokud cibule trochu nezhnědne. Potom přidáme papriku a celer, za stálého míchání dusíme 3 minuty.
  • 3
    Osolíme, opepříme, přidáme tymián a bobkové listy, ochutíme worcesterskou omáčkou a tabascem. Přimícháme rajčatový protlak a rybí vývar a necháme projít varem. Potom přidáme rýži a pod pokličkou dusíme 25 minut, dokud se tekutina nevyvaří.
  • 4
    Nakonec přidáme garnáty a pažitku, celý pokrm ještě ohřejeme. Bobkové listy před podáváním vyjmeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.