Jehněčí kotlety s omáčkou z oliv a pomerančů

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2445 kcal
Bílkoviny
217 g
Tuky
148 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
11 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety potřeme olejem, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na nepřilnavé pánvi.
  • 2
    Přendáme do zapékací nádoby nebo pekáče, vymazaného olejem. Smícháme suroviny na omáčku: nastrouhané kůry z pomeranče a citronu, olivy, pomerančová a citrónová šťáva, prolisovaný česnek a nasekaná filátka ančoviček.
  • 3
    Zalijeme připravené kotlety a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 15-20 minut. Podlíváme výpekem. Podáváme posypané bylinkami, jako přílohu podáváme květákové pyré.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.