Jehněčí kotlety s rozmarýnovou šťávou

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
456 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Maso posypeme strouhankou, nasekanou petrželkou a pažitkou a zprudka osmahneme na pánvi na oleji.
  • 2
    Kotlety přendáme do pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut.
  • 3
    Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, omytou a nasekanou snítku rozmarýnu a chvíli povaříme.
  • 4
    Kotlety upravíme na talíře a přeléváme rozmarýnovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.