Jehněčí kotlety s rozmarýnovou šťávou
35 min.
Ingredience
- 4kusyJehněčí kotlety
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 4lžíceStrouhanka
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
456 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Maso posypeme strouhankou, nasekanou petrželkou a pažitkou a zprudka osmahneme na pánvi na oleji.
- 2Kotlety přendáme do pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut.
- 3Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, omytou a nasekanou snítku rozmarýnu a chvíli povaříme.
- 4Kotlety upravíme na talíře a přeléváme rozmarýnovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.