Jehněčí kotlety se zeleninovým salátem a sýrem feta

23 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
883 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
68 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    60 ml oleje smícháme s nasekaným česnekem, třetinou citronové šťávy, oreganem, osolíme a opepříme jednou špetkou. Maso obalíme v připravené směsi. Rajčata, okurky a cibuli očistíme, pokrájíme na drobné kostičky, smícháme dohromady, přidáme olivy a rozdrolený sýr. Osolíme, opepříme, vlijeme zbytek oleje a citronové šťávy.
  • 2
    Maso ogrilujeme na rozpálené grilovací pánvi, cca 4 minuty z každé strany. Poté servírujeme se salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.