Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 40mililitrůOlej olivový
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 1kusOregano čerstvé
- 100gramůRýže loupaná
- 400gramůFazole červené sterilované
- 80gramůOlivy černé
- 2kusyČesnek
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 800gramůJehněčí maso
- 50gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V hluboké pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nožičky. Opékáme 5 minut dokud maso nezhnědne.
- 2Přidáme hovězí vývar, oregáno, rajčatový protlak, šálek vody a zvolna dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.
- 3Nožičky vyjmeme vykostíme a uchováme v teple.
- 4Do šťávy dáme těstoviny a vaříme 5 minut. Přidáme fazole, maso, olivy, sůl, pepř a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.