Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nožičky. Opékáme 5 minut dokud maso nezhnědne.
  • 2
    Přidáme hovězí vývar, oregáno, rajčatový protlak, šálek vody a zvolna dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.
  • 3
    Nožičky vyjmeme vykostíme a uchováme v teple.
  • 4
    Do šťávy dáme těstoviny a vaříme 5 minut. Přidáme fazole, maso, olivy, sůl, pepř a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.